Ekat koulupäivät takana

Koulussa oltu nyt kaksi päivää! Maanantai meni ihmetellessä ja kierrellessä koulun ympäristöä. Kasvihuoneet oli makeita ja koulun puutarhat tosi ihania ja tunnelmallisia.  Meidät (reilu 30 kpl) jaettiin kahteen ryhmään. Muutama nimi on jo muistissa meidän luokkalaisista. 🙂 Tänään päästiin jo kylvämään yrttejä, eli ihan kivan nopeasti alkoi tositoimet.

Ulkona oli lähes hellelukemat ja saatiinkin nauttia  auringosta. Meikän housuhameessa oli lähes tukalan kuuma, joten mietittiinkin siinä porukalla, että miten sitä niissä haalareissa pystyy töitä tekemään kasvihuoneilla, jos meinaa jo topissa sulaa pihalla. Työvaatteita ei siis vielä saatu, mutta eiköhän nekin lähipäivinä tilata. Toivottavasti ovat mallia housut + takki!

2015-08-24 13.15.01

Laitanpa muutaman kuvan ekalta päivältä, kun oltiin tutustumiskierroksella.

2015-08-24 13.12.07

2015-08-24 13.12.29Päärynäpuu!

Ollaan oltu (ainakin meidän ryhmä) melkein yli-innokkaina tekemässä ja kyselemässä kaikkea. Meille aikuispuolen opiskelijoille kuuluu yksi ilmainen ruoka päivässä ja se käydään syömässä melkein kilsan kävelymatkan päässä lähellä Kempeleen keskustaa. Kävely vielä näin hyvillä ilmoilla menee, mutta sateella tai paukkupakkasilla voi tuokin matka jo kyrsiä. Pyörän vieminen koululle vois olla ihan jees juttu.

Meillä vaihtuu joka viikko lukujärjestys ja perjantait on ainakin tässä jaksossa vapaita. Jes! Torstaina koulu alkaakin vasta klo 12. Tosi leppoisasti on ainakin koulu alkanu. Huomenna näyttäis olevan ohjelmassa koko päivä koneiden ja laitteiden käyttöä ja huoltoa. Jänskää!

Aamuheräämiset on sujuneet aivan kivuttomasti sen takia, että oon ollu ihan hirmu innoissani jo heti lähdössä kouluun. Toivottavasti innostus säilyy vielä kuukausien kuluessakin.

Ja ai niin! Ulkomaille ON mahdollista lähteä työssäoppimaan! Liekö jo nyt ensi keväänä? Madeiralla (jos nyt oikein muistan) olisi orkideapuutarha.. Siellä kuulemma on pari opiskelijaa tälläkin hetkellä. Juu.. Sinne siis!

Ihan mahtavaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s