Sateinen perjantai

Eka kouluviikko ohi! Ihan huippu fiilis. Miten mahtavaa on opiskella sellasta alaa, josta oikeasti tykkää ja josta jo vähän jotakin tietääkin! Työvaatteita päästiin sovittelemaan ja työkenkiä. Hieman oli kengissä valinnanvaikeus ja saatoin valita liian isot. Mahtuupahan villasukat eikä ainakaan purista.

Meillä on ollut nyt aiheena kasvubiologia ja kasvutekijät, sekä koneiden ja laitteiden käyttö ja huolto. Meille näytettiin koneet ja välineet, joita tullaan käyttämään. Traktoriinkin päästiin tutustumaan jo lähempää, mutta ajamaan päästään vasta ens viikolla. Haa, sitä kyllä ootan innolla!

Toinen ryhmä oli päässyt jo tomaattihuoneeseen ja ajamaan traktorilla. Tuntuu, että ovat paljon enemmän edellä. Eiköhän mekin ens viikolla taas päästä eri juttuja tekeen.

Eilen, torstaina putsattiin kolme kasvihuoneen pöytää. Koska meillä ei vielä työvaatteita ollut, oli paita ja kengät ihan läpimärät loppupäivästä. Onneksi ilma oli vielä tosi lämmin ja vaatteet kuivi nopsaan. Alkuviikosta kylvetyt siemenet olivat itäneet ja osa porukasta kylvi lisää kasveja.

Risutentin risut nähtiin jo. Eli talviasussa olevien pensaiden ja ym. oksia, jotka pitää tunnistaa. Aikamoisen hurjalta tuntuu osata tunnistaa ne (edes erottaa toisistaan) koska olivat niin saman näköisiä keskenään.

Tästä postauksesta tuli nyt kuvaton, koska meikällä on ihan hirmu kiire mennä pihalle sateeseen 🙂 Tehtiin autotalliin täksi illaksi pubi kun pidetään pitkästä aikaa pihakemut.

Ps. syötiin jo yks avomaankurkku! Oli muute hyvvää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s